Nieuws over The Foundry producties

Peter Mullan, Rebecca Front, Emun Elliott join Scottish-set thriller  

Marionette

Peter Mullan (Tyrannosaur, Ozark), Emun Elliott (Prometheus, Tell It to the Bees), Rebecca Front (The Thick Of It), Sam Hazeldine (The Hitman’s Bodyguard) and veteran character actor Bill Paterson (The Man Who Invented Christmas) have joined Dutch director Elbert van Strien’s Scottish-set psychological thriller Marionette.

Screen Daily - 3 oktober 2018

Opnames nieuwe thriller Thekla Reuten begonnen

Marionette

De opnames van de Engelstalige thriller Marionette, met in de hoofdrol actrice Thekla Reuten, zijn deze week begonnen. De film van regisseur Elbert van Strien wordt gedraaid in Luxemburg en Aberdeen

Telegraaf - 3 oktoberl 2018

Red Sparrow' actor Thekla Reuten to star in thriller 'Marionette' 

Marionette

Red Sparrow actor Thekla Reuten has been confirmed as the lead in Marionette, a high concept psychological thriller from Dutch director Elbert van Strien, due to shoot in Scotland later this year.

Screen Daily - 5 april 2018

Film Het leven is vurrukkulluk naar China

Het leven is Vurrukkulluk

De verfilming van het boek Het leven is vurrukkulluk van Remco Campert is binnenkort in China te zien. Dat heeft sales agent Incredible Film vrijdag gemeld op het festival van Cannes. De rechten voor de film zijn verkocht aan het Chinese Huashi TV.

Telegraaf - 18 mei 2018

Nostalgie naar Remco Camperts Amsterdam

Het leven is Vurrukkulluk

Frans Weisz roept de jarenzestigzindering van Camperts boek op met een jazzy soundtrack, sensuele scènes waar zelfs af en toe nog wat schaamhaar te zien is en personages die plots beginnen te tapdansen.

NRC - 23 januari 2018

50 jaar oud script wordt eindelijk werkelijkheid

Het leven is Vurrukkulluk

Biosagenda was op bezoek bij de opnames van de nieuwe film van Frans Weisz, Het leven is verrukkulluk. We interviewden de cast met onder anderen Geza Weisz, Reinout Scholten van Aschat, Romy Lauwers en Stefan de Walle.

Biosagenda - 14 januari 2018